Υποδοχή Προϊόντα Θερμαντικά σωματα

Θερμαντικά σώματα

E-mail Εκτύπωση PDF

ΜΟΝΟ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΕΣΑΣ
Σας παρέχουμε την καλύτερη θερμική απόδοση, σε συνδυασμό με τον καλύτερο σχεδιασμό. Επιλέγουμε και εγκρίνουμε την ποιότητα των υλικών μέσα από μια διαδικασία πολυετούς μελέτης και έρευνας. Το αποτέλεσμα είναι ένα θερμαντικό σώμα με υψηλή θερμαντική απόδοση.

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ
Γνωρίζετε όσο και εμείς ότι η θερμική απόδοση δεν είναι από μόνη της αρκετή. Εμείς στην PURM0,
απαιτούμε η απόδοση θερμότητας να συνοδεύεται από άριστο φινίρισμα και κομψή εμφάνιση.

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΕΞΕΙ ΤΗΝ ΠΙΕΣΗ;
Δοκιμάζουμε στο εργοστάσιο μας κάθε θερμαντικό σώμα υπό συνθήκες που υπερβαίνουν κατά πολύ αυτές που θα υφίστανται στο σπίτι σας, για να εξασφαλίσουμε ότι δεν θα παρουσιαστούν διαρροές.

 

COMPACT
To ασυναγώνιστο δίδυμο για λουτρό & κουζίνα
ΣΩΛΗΝΩΤΑ ΘΕΡΜΑΝΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΑ

Ο τύπος COMPACT είναι ένα κλασικό θερμαντικό σώμα Panel, κατασκευασμένο να ανταποκρίνεται στις υψηλότερες απαιτήσεις ποιότητας και αποδοτικότητας. Ενώ όλες οι σωληνώσεις είναι ορατές με τον παραδοσιακό τρόπο, το κομψό σχαράκι και τα πλαϊνά καλύμματα προσδίδουν στο θερμαντικό σώμα μια ευχάριστη, διακριτική παρουσία.

 

PLANORA
Ένα γνήσιο κλασικό, υψηλής ποιότητας
ΘΕΡΜΑΝΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΑ PANEL

Το θερμαντικό σώμα PLAN0RA διακρίνεται από την απαλή επίπεδη εμπρόσθια όψη του, η οποία του προσδίδει ένα διακριτικό και κομψό στυλ. To PLAN0RA ήταν ένα από τα πρώτα θερμαντικά σώματα που απέδειξαν ότι είναι δυνατόν να θερμαίνονται επαρκώς οι χώροι χωρίς συμβιβασμούς στην εμφάνιση. Η επίπεδη εμπρόσθια επιφάνεια είναι εσωτερικά ρεχόμενη και κατασκευασμένη από ανθεκτικό χάλυβα (πάχους 2 mm).

 

 

DELTA TWIN
Επιπεδη πρόσοψη, χωρίς σωλήνώσεις
ΘΕΡΜΑΝΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΑ PANEL

Τα DELTA TWIN αποδίδουν άμεση θερμότητα στα δωμάτια που τη χρειάζεστε περισσότερο, όπως το λουτρό και η κουζίνα. Η μεγάλη επιφάνεια έχει υψηλή και άμεση θερμική απόδοση! Αυτό σας επιτρέπει να κρεμάτε τις πετσέτες σας στο DELTA TWIN χωρίς να μειώνετε την απόδοση του. Η ρυθμιζόμενη κρεμάστρα πετσετών περιλαμβάνεται στην συσκευασία και τα πρότυπα υγιεινής είναι τόσο υψηλά όσο και στα καθιερωμένα μοντέλα LASERLINE.

 

 

http://www.purmo.com/